Schiltz

De oplossing voor uw opzoeking van normonderdelen, industriële verlichting en onderdelen voor machines

Terug

Dino-Lite algemene catalogus

Beschrijving

Dino-Lite digitale microscopen bieden een krachtige, draagbare en veelzijdige oplossing voor microscopische inspectie bij tot wel 900x vergroting. Tevens beschikken ze over hoge resolutie 5 Megapixel sensoren en veelzijdige en professionele software / hardware functionaliteit. Dit onderscheidt de Dino-Lite reeks van vergelijkbare producten.

Dino-Lite, als uitvinder van de handheld digitale USB microscoop, is de marktleider en industriestandaard voor de digitale microscopen. Tegenwoordig is de Dino-Lite digitale microscoop een onvervangbaar instrument voor duizenden professionele bedrijven en individuen wereldwijd.

Met meer dan 150 modellen biedt de Dino-Lite reeks meerdere aansluitmogelijkheden: USB, TV of VGA, alsmede gespecialiseerde verlichting, zoals ultraviolet of infrarood, en talrijke vergrotingsopties. Een breed scala aan statieven en accessoires completeert de product line-up, en zorgt ervoor dat de Dino-Lite reeks oplossingen biedt voor de behoeftes van de thuisgebruiker, tot aan de meest veeleisende professional.

Toepassingsvoorbeelden van deze producten