Schiltz

De oplossing voor uw opzoeking van normonderdelen, industriële verlichting en onderdelen voor machines

BEDIENINGSELEMENT EN SLUITING

Info Reeks van bedieningselementen voor machines en uitrustingen. Leverbaar in gietijzer, staal, RVS, aluminium en kunststof. Handwiel, zwengel, handvat, verstelbare hendel, knop, greep, hendel en sluiting.

TOEBEHOREN VOOR MACHINE

Info Gasveren, schokdempers, machinevoeten, silentblocs, trillingsdempers, toebehoren voor smering en koeling, machinebescherming.

INDUSTRIËLE VERLICHTING - WALDMANN

Info Hoge kwaliteitsverlichting WALDMANN voor alle machinetypes en werkposten : productie, montage, onderhoud en controle.

MECHANISCH ONDERDEEL VOOR PRODUCTIEWERKTUIG

Info Verend drukstuk, blokkeerstift, kogelstekker, trapezoidale as, cilindrische pen, lagerbus, kogelbus, hefring, gewrichten, pasbout, oogschroef, spie.

OPSPANELEMENTEN VOOR WERKTUIGMACHINES EN PERSEN

Info Omvangrijke reeks van conventionele en vernieuwende elementen voor het spannen en het positioneren op werktuigmachines en opspankalibers. Bevestiging en snelle wisseling van matrijzen op persen of spuitgietmachines.

MAGNEET EN DEMAGNETISATIE

Info Pastille en potmagneten uit ferriet, Alnico, Samarium Cobalt, Neodymium. Magneten voor het opspannen, heffen, lassen. Demagnetiseertoestellen.

DIKTEPLAATJE

Info Voelerband en precisiefolie met fijne tolerantie om de dikte voor het bijstellen, de controle, het positioneren en het onderleggen. Afpelbare dikteplaat volgens tekening samengesteld uit verschillende gelijmde diktes die men één na één handmatig kan verwijderen.

CONTROLE- EN MEETINSTRUMENT

Info Reeks van instrumenten voor controle- en meetprocessen: digitale microscoop, granieten meetplaat, meetstift, referentiekogel, waterpas, eindmaat, kaliber, hydraulische drukmeetdoos (eigen fabricatie), positie-aanduider, metalen meetlat, dynamometer, mechanische teller,...

MARKERING

Info Permanente markering voor productie-opvolging, traceerbaarheid, indentificatie. Slagmarkering, brandstempels, micro-percussie, etching, verf.

ONDERDELEN VOOR STANSWERKTUIGEN, SPUITMATRIJZEN EN EDM VERBRUIKSARTIKELS

Info Elementen voor het vervaardigen van kapmatrijzen, spuitmatrijzen. Voor de geleiding, het centreren, ponsen, heffen. EDM vonkerosie verbruiksartikels.

HEFRING EN KANTELRING

Info Hefring voor het transport, het kantelen en het omdraaien van lasten. Gelede hijsring om te schroeven van M5 tot M100. Draagkracht: 300kg tot 60 ton.

PERS

Info Wij bepalen met u de geschikte pers voor uw toepassing. Handpers en pneumatische pers met kleine tot middelmatige kracht van 100 kg tot 10 ton. Hydro-pneumatische en hydraulische pers van 10 tot 100 ton. Excentrische pers tot 80 ton.

GEREEDSCHAP EN WERKPLAATSUITRUSTING

Info Reeks uitrustingen voor indrustriële werkplaatsen. Toestellen en machines voor stof- en rookafzuiging, het zandstralen, het afkanten en het lassen. Werkhuisstoelen.

INTERN TRANSPORT EN HANDLING

Info Heffen en transport van goederen.